O nama

Ukoliko želite znati više o nama, došli ste na pravo mjesto! U nastavku možete pročitati više o nama i kako smo došli u vrh brendinga na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i šire regije.

Facebook

Pratite nas na FB stranci i upoznajte se o najnovijim dešavanjima kod nas. Ponude, dešavanja i slične objave čekaju samo na vas.

Instagram

Objave u vidu fotografija koje obuhvataju ponudu našeg dizajna. Pretežno namjenjen fizičkim licima (maloprodaja)

YouTube

Obavjesti i objašnjenja objavljena na popularnoj platformi YouTube u vidu video uradaka u našem stilu.

Naša priča

Naši počeci su bili skromni. Godine 2007. smo osnovali firmu čiji je bio cilj marketing i pružanje usluga brendinga. Uz velike žrtve i odricanja, naš tim je godinama rastao, kao i obim poslova. Danas se možemo pohvaliti da smo jedni od najbrže rastućih brending kompanija na području Bosne i Hercegovine.

Danas, naš mali tim krase stručne osobe kojima je jedini cilj da pokušaju naći odgovorajuće rješenje za vas, naše cijenjene saradnike. Osim toga, najmoderniji alati i mašine koje koristimo, su garancija vašeg zadovoljstva. Uz sve navedeno, nosioci smo standarda “ISO 9001” za što smo naročito ponosni.

Mi smo idealan izbor jer posjedujemo: VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO NAJMODERNIJU TEHNOLOGIJU NEPRIKOSNOVENU PONUDU KOMUNIKATIVAN TIM OTVORENE IDEJE

Imate pitanje ili želite ostvariti kontakt sa nama?

Samo stavite miš na ovaj baner i...

...Nešto magično se desi!

Kliknite na donji prekidač i na jednostavan način nas kontaktirajte.
KLIKNI OVDJE

Zainteresovani za dio naše ponude?

Nudimo vam da pogledate katalog sa našom ponudom!

Samo klikni na prekidač i...

...preuzmite naš katalog!
Naš katalog
BosanskiEnglish